Тази година Българската социалистическа партия ще отбележи Международния ден на

...
Тази година Българската социалистическа партия ще отбележи Международния ден на
Коментари Харесай

БСП отбелязва 1 май с интернет кампания „Работа и доходи“


Тази година Българската социалистическа партия ще означи Международния ден на труда 1 май с една по-различна акция в изискванията на епидемията от ковид. Тя ще се организира през интернет и в обществените мрежи. Кампанията е под мотото „ Работа и приходи “ е проведена взаимно с Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия.

Публикуваме цялостния текст на апела на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка акцията:

Уважаеми приятели,

Тази година Българска социалистическа партия ще означи по друг метод 1 май – Международния ден на труда и работническата взаимност, празаник на вестник „ Дума” и левия щемпел. В изискванията на пандемия, се обръщам към всички да бъдем още веднъж дружно, да бъдем мощни, да бъдем свободни и да защитим правата на трудещите се хора!

Моля да се включите в нашата акцията „ Работа и Доходи”, която ще проведем в цялата страна взаимно с Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Тя ще протече през интернет и в обществените мрежи.

Вашето присъединяване може да стане посредством качване на своя фотография, фотография от първомайско шествие и обръщение, всеки може да изрази позиция в отбрана на сигурни приходи, взаимност и обществена правдивост, или митинг против нарушаването на човешки и трудови права. Споделете ваша персонална история, обвързвана с работата и приходите ви.

Може да станете съпричастни към акцията, като сложите логото на кампаниятана страницата си във Facebook.

В акцията ще се включат Националния съвет на Българска социалистическа партия, народните представители, всички структури на Българска социалистическа партия от цялата страна и всеки, който смята, че 1 май е ден за празник, само че и ден за митинг.

Работа и Доходи!

С привет,

Корнелия Нинова, ръководител на Народно събрание на Българска социалистическа партия, ръководител на ПГ „ Българска социалистическа партия за България”

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР