Тази година Аполония отново ще представи специална програма с повече

...
Тази година Аполония отново ще представи специална програма с повече
Коментари Харесай

36-ото издание на фестивала Аполония с повече от 30 културни събития

Тази година Аполония още веднъж ще показа специфична стратегия с повече от 30 културни събития. 36-ото издание на фестивала на изкуствата ще се организира от 1 до 6 септември в Созопол и ще събере на едно място обичани музиканти, артисти, писатели и други известни създатели от разнообразни сфери. Посетителите ще се насладят на вълнуващи музикални осъществявания, премиерни филми и театрални представления, като всички ще се проведат под намерено небе.

В програмата на ще се включат едни от най-обичаните модерни музиканти и групи като Любо Киров, Влади Ампов – Графа, и група „ Фондацията “, които ще изпълнят на сцената хитовите си песни.



Почитателите на българското кино пък ще имат невероятната опция да гледат премиерните продукции " Страх "  на Ивайло Христов и  " Мълчание с достолепие "  с режисьор Адела Пеева, а един от най-ярките акценти по време на Фестивала ще бъде излъчването на късометражните анимационни филми " Сляпата Вайша "  и " "  на художника и режисьор Теодор Ушев. Оперният артист Орлин Анастасов ще води майсторски клас със специфичното присъединяване на на известната съветска пианистка и диригент Лариса Габитова. Класът ще приключи с концерт на участниците.

По време на Фестивала посетителите ще имат опция да участват и на няколко министър председатели на книги, измежду които са са „ Аполония Понтийска. Колекции на Лувър и български музеи “, „ Земното благополучие “ на Георги Лозанов, а Стефан Вълдобрев ще показа своята първа „ Книга на песните “.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР