Тази година Анджелина Джоли прекарва доста голяма част от времето

...
Тази година Анджелина Джоли прекарва доста голяма част от времето
Коментари Харесай

Голямата гордост на Анджелина Джоли

Тази година Анджелина Джоли прекарва много огромна част от времето си с децата. Видяхме ги дружно на няколко появи на аления килим, както и в Рим, където тя снима най-новия си филм, на който в действителност е режисьор. И в този момент още веднъж фамилията демонстрира, че не стопира да се поддържа.
 Анджелина Джоли, Шайло и заниманията им на концерт на Maneskin
Как се забавляват Анджелина и Шайло

Не единствено ние сме почитатели на Maneskin

Анджелина показа щастлива вест. В Instagram профила си тя разкрива, че 17-годишната Захара от тази есен стартира да учи в лицей. А точно - Spelman College - един от влиятелните частни колежи за чернокожи девойки в Съединени американски щати.

На фотографията от поста на Анджелина се вижда щерка ѝ, която театралничи до няколко свои състуденти, отпразнували приемането си.

" Захара със сестрите си от Spelman! Честито на всички нови студенти, които стартират тази година ", написа 47- годишната актриса в изложение към фрагмента и загатва, че мястото е особено и е горда да има член на фамилията си, който ще учи там.

Това е следващият мотив, при който Анджелина демонстрира какъв брой близка е с децата си.
 Анджелина Джоли, Захара, Вивиън и Шайло, и фотосите на Without Blood в Рим
Анджелина Джоли - под пара

Актрисата е в Рим с децата си

Тя и Захара са били видяни в Италия, до момента в който са посещавали и Ватиканския музей в Рим. А с изключение на за туристически занимания, двете са имали време и за женски шопинг из италианската столица, разхождайки се и държейки се за ръце, напомнят Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР