Тази дата през последните години също като, толкова много други

...
Тази дата през последните години също като, толкова много други
Коментари Харесай

Орлин Павлов в Бургас на 8 март: Делим се по толкова много теми, да не спорим за празника на жената!

„ Тази дата през последните години също като, толкоз доста други неща се трансформира в противоречива тематика – какво честваме, феминизъм ли е или е ден на мама, с комунизма ли се свърза или със САЩ…? По задоволително въпроси се разделяме, с цел да не го вършим и на празника на дамата “. Това разяснява пред Дарик, Орлин Павлов, който довечера е в Бургас особено за гостите на „ “. Организаторите са планували и изненада за всички дами, които честват.

Най-добрата част обаче ще бъдат осъществяванията на Орлин Павлов, който в края на лятото като част от националното му турне показа на Летния спектакъл в града запаметяващ се музикантски театър.

„ Цялото това грандиозно нещо от лятото в този момент ще го компресираме и ще го вкараме в и се надявам това да бъде още един комплимент към дамите и към всички посетители на клуба “, сподели още той.

По думите му, Осми март не би следвало да се приема като ден изключение. „ Лично моето мнение, е че би трябвало всеки един ден да се демонстрира специфичното отношение към дамата. Датите за празнуване обаче са важни… изключително за дамите – 14-ти февруари, 8 март, рожден ден. Хубаво е да им обърнем повече внимание “, твърди Орлин Павлов.

Повече, чуйте от него в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР