Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ вече навлиза в

...
Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ вече навлиза в
Коментари Харесай

Програмата за четвъртък: Стават ясни финалистките на US Open!

Тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати към този момент навлиза в своите заключителни стадии, като през днешния ден следва да се състоят двата полуфинални дуела при дамите, които ще дефинират кои състезателки ще се борят за трофея през този сезон.

Първи на корта ще излязат поставената под №5 в схемата Онс Жабер и Каролин Гарсия, която неотдавна победи в Синсинати и се намира в серия от 13 следващи победи. За французойката това ще бъде първа поява в полуфиналната фаза на шампионат от Големия шлем, до момента в който представителката на Тунис към този момент има опит от сходен стадий по-рано през сезона, когато се поздрави с триумф и доближи до конфликта за купата на Уимбълдън.

Другият дуел пък ще опълчи една против друга международната №1 Ига Швьонтек и шестата сложена в схемата Арина Сабаленка. Двете имат 4 изиграни конфликта между тях до този миг, като салдото е в интерес на полякинята, която води с 3:1 победи. Още по-обезкуражаващо за беларуската състезателка е фактът, че тя не е успявала да завоюва повече от 3 гейма в последните 6 сета против лидерката в международната класация.

Програмата за Ден 11 в Ню Йорк:

Стадион " Артър Аш " (начало 02:00 часа):

1. Каролин Гарсия - Онс Жабер

2. Ига Швьонтек - Арина Сабаленка

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР