Тазгодишният сезон на твърди кортове в Северна Америка не се

...
Тазгодишният сезон на твърди кортове в Северна Америка не се
Коментари Харесай

След слабото представяне на US Open: Гришо вече е аут от Топ 20

Тазгодишният сезон на твърди кортове в Северна Америка не се разви по доста добър метод за Григор Димитров, който не съумя да запише две следващи победи на нито един от шампионатите, в които взе присъединяване. По този метод той приключи " американското турне " с пет загуби и три победи.

На Откритото състезание на Съединени американски щати родният ни представител също не съумя да покаже на какво е кадърен и инкасира проваляне против Брандън Накашима още във втори кръг на конкуренцията в Ню Йорк.

Българинът за трета поредна година позволи загуба точно в този стадий от шампионата в Ню Йорк, заради което не прибавя никакви точки към своя актив при тазседмичното възобновяване на международната класация. Това обаче надалеч не му е от изгода, защото бива изпреварен от Карен Хачанов, Франсис Тиафо и Ник Кирьос, заради което напуща международния топ 20.

Гришо губи 4 позиции и се свлича до 23-ата позиция в подреждането, което е и неговото най-ниско класиране от средата на април насам. На 21-ва и 22-ра позиции са надлежно Роберто Баутиста Агут и Алекс де Минор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР