Тазгодишните награди „Оскар“ несъмнено успяха да направят така, че да

...
Тазгодишните награди „Оскар“ несъмнено успяха да направят така, че да
Коментари Харесай

Зендея и костюмът, който успя да засенчи дори най-красивата рокля

Тазгодишните награди „ Оскар “ безспорно съумяха да създадат по този начин, че да бъдат обсъждани дни наред. И до момента в който някои към момента се чудят какво тъкмо се случи сред и Крис Рок, ние продължаваме да откриваме ентусиазъм в тоалетите, които бяха показани под светлините на прожекторите. Червеният килим преди самата гала не съумя да отговори на упованията ни, само че по тази причина пък тоалетите, които звездите демонстрираха на обичайното after party на Vanity Fair незабавно след нея съумяха да го създадат. Да, дамите като че ли бяха запазили по-доброто за финала.

Сред тях сигурно бихме присъдили статуетка за най-стилен тоалет на, която се появи в страховит черен костюм и съумя да засенчи даже и най-красивата рокля на вечерта. Защото нееднократно сме споменавали, че от време на време женствеността може да бъде още по-съблазнителна точно в костюм. И звездата от „ Еуфория “ го потвърди за следващ път. Въпреки че преди този момент Зендея прикова погледите с тоалет на Valentino, който също бе впечатляващ, даже и поради метода, по който беше употребена, сигурно харесахме повече втората й визия за вечерта.
 В Иран даже статуите не могат да са с голи глезени 29 март 2022 | Добре пристигнали в Средновековието. Последната жертва на иранския закон за наложителния хиджаб: скулптура, неотдавна...

А тя се оказа, че е напълно от сбирка есен/зима 2022 на италианския бранд Sportmax - страховит структуриран блейзър с втален контур и подплънки в раменете, риза в настоящото лилаво и вратовръзка от черна кожа. Финалните линии – изящна брошка на Bvlgari и обувки на Jimmy Choo, придадоха на този тоалет още по-авангарден свършек. Костюмът като че ли е основан за Зендея, напомняйки ни някои от най-емблематичните фотографии на великия, когато той снима дами в смокинги на Ив Сен Лоран. И в случай че се чудите дали да добавите един подобен костюм в дрешника си, изобщо не се колебайте!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР