Тайсън Фюри направи шокиращо разкритие Световният шампион по бокс тежка категория

...
Тайсън Фюри направи шокиращо разкритие
Световният шампион по бокс тежка категория
Коментари Харесай

Тайсън Фюри правил с@кс с над 500 мадами!

Тайсън Фюри направи шокиращо разобличаване

Световният първенец по бокс тежка категория призна, че е правил с@кс с над 500 дами. Откровението хвърли в шок мнозина, въпреки че първенецът си покри „ главата с пепел “ и съобщи, че не се гордее със себе си от това „ достижение “.

„ Най-вероятно съм правил с@кс с петстотин дами, може и повече, тъй като им изгубих броя. Но скърбя за това, което съм сторил.

Това е нечистотия, не мога да отрека. Сег виждам на това свое „ достижение “ с голямо омерзение. Единственото, за което скърбя е, че преди брака върших с@кс “, призна топ боксьорът.

Британецът има изиграни 35 мача и 34 победи, като единият е еднакъв. Той до момента не е познал усета на загубата. По думите му това се дължи на високото равнище на тестостерон, което поддържа.

Заради което не оставя на мира брачната половинка си Парис Фюри. Тя му роди седем деца, а мъжът й се хвали, че е като жребец  в леглото.

„ Правя с@кс със брачната половинка си по четири-пет пъти в седмицата, а от време на време потретвам за едно денонощие. Когато съм на лагер и не съм с нея, въвеждам в играта ръчната “, похвали се първенецът.

А брачната половинка на международният първенец пък призна, че не била с мъж до брака си и Тайсън е първия й. Тя била възпитана строго и не пристъпила разпоредбите, които научила от родителите си.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР