Тайланд регистрира първия си на варианта на коронавирус у гражданин

...
Тайланд регистрира първия си на варианта на коронавирус у гражданин
Коментари Харесай

Тайланд засече първи случай на Омикрон

Тайланд записва първия си на разновидността на ковид у жител на Съединени американски щати, който в края на предишния месец е пътувал до страната от Испания.

Потвърденият на мъжа, който дойде в страната на 29 ноември, прави 47-ата страна, разкрила новия вид, сподели Опас Карнкавинпонг, общоприет шеф на отдела за надзор на болесттите.
свързани новини3616преди 6 часа1826на 05.12.2021
" Този първи доказан на разновидността е при 35-годишен мъж - жител на Съединени американски щати, който е живял в Испания в продължение на една година ", съобщи Опас, добавяйки, че пациентът е имал леки признаци.

Той посочи, че здравните управляващи организират спомагателни проби на хора, които са били в контакт с мъжа, само че акцентира, че всички контактни лица до момента са с невисок риск, предава БГНЕС.

Тайланд забрани при започване на декември пътуванията от осем африкански страни, в това число Ботсвана, Свазиленд, Лесото, Малави, Мозамбик, Намибия, Южна Африка и Зимбабве на фона на опасенията от разновидността Омикрон.

Опас сподели още, че управляващите са лимитирали пътуванията и от други африкански страни и наблюдават за повече евентуални случаи измежду интернационалните пътуващи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР