Тъй като училищата и детските градини са затворени в цяла

...
Тъй като училищата и детските градини са затворени в цяла
Коментари Харесай

Как едно семейство намери начин да пътува от къщи

Тъй като учебните заведения и детските градини са затворени в цяла Европа поради карантината, много родители са принудени да останат у дома поради децата си, като освен се грижат те да са нахранени и обгрижвани, само че би трябвало в натовареното всекидневие да наместят както работата във home office, по този начин и заниманията на дребни и огромни палавници. 

Социалната изолация може да се окаже стресиращо прекарване освен за родителите, само че и за децата, които често са комплицирани от новото всекидневие и страдат за приятелите си в детската градина или училище.

Но едно семейство е намерило метод да пътува от къщи, трансформирайки занимателни идеи в паметен албум със " мемоари " от фамилните пътешествия. 

Журналистът и редактор на Euronews Родриго Барбоса и партньорката му Матилде Монж основават невероятни приключения, с цел да забавляват децата си – 6-годишната Саломе и 3-годишното Пабло.

Още първия ден, когато децата остават вкъщи, вземат решение, че ще е занимателно да се облекат все едно отиват на басейн. Цялото семейство го намира за вълнуващо и тогава родителите вземат решение да " приготвят " и втората апаратура – пътешестване до Корсика, което фамилията е трябвало да анулира поради пандемията.  

Родриго разгласява първите фотоси от своите пътувания в Инстаграм. Положителните мнения от приятелите ги подтикват да не престават да основават всеки ден разнообразни подиуми и дестинации.

Децата обичат новите си завършения и прибавят обичани дестинации към сбирката. Саломе на драго сърце театралничи за фотосите. По-малкият й брат Пабло също го прави, макар че не може да се концентрира дълготрайно. Затова родителите работят стремително, с цел да могат да уловят момента. Освен че резултатите са прелестни, както можете да се убедите в галерията ни със фотоси, децата обичат по-късно да си играят с реквизитите, което дава и на родителите малко свободно време. Опитайте и вие! 

 
Как оцеляват самотните родители в България? Трудно, само че на кого му пука?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР