Тъй като сме в навечерието на Хелоуин, вероятно вече сте

...
Тъй като сме в навечерието на Хелоуин, вероятно вече сте
Коментари Харесай

24 идеи за впечатляващ маникюр за Хелоуин

Тъй като сме в навечерието на Хелоуин, евентуално към този момент сте избрали прическата, костюма и грима си за нощта на Все Светии, и остава единствено да се погрижите за ноктите. Затова през днешния ден сме ви подготвили селекция, с която маникюрът, въодушевен от вампири, зомбита, вещици, тикви или паяжини, може да наподобява доста изискан.

След като сте оформили ноктите и сте хидратирали кожичките, нанесете основа, която защищава ноктите и прави по-дълготраен. След като изсъхне изцяло, нанесете два пласта цвят. След това към този момент могат да се слагат подготвени стикери или да се рисува върху ноктите. Можете да употребявате и шаблони, с които още по-лесно можете да постигнете мечтаните форми, точки, линии и други.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...               

Ако се оставите в ръцете на експерт обаче може да се окажете с надалеч по-впечатляващи нокти, върху които има игриви бели духчета, капки кръв, които се стичат от върха на нокътната плочка или изящна паяжина върху основа. Възможностите са доста и ще се убедите в тях със фотосите в галерията ни.
               

 

 

 
  
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР