Тъй като селските болници продължават да изпитват финансови затруднения, нов

...
Тъй като селските болници продължават да изпитват финансови затруднения, нов
Коментари Харесай

Нов вид болница идва в селските райони на Америка. За да отговарят на изискванията, лечебните заведения трябва да затворят леглата си

Тъй като селските лечебни заведения не престават да изпитват финансови усложнения, нов вид лечебни заведения постепенно пускат корени, изключително в Югоизтока.

Селските незабавни лечебни заведения получават повече от 3 милиона $ федерално финансиране годишно и по-високи възобновявания на Medicare в подмяна на закриване на всички болнични кревати и даване на 24/7 незабавна помощ. Въпреки че това улеснява една болница да държи вратите си отворени, специалистите споделят, че това не взема решение всички провокации, пред които е изправено опазването на здравето в селските региони.

Може да се наложи хората да пътуват по-далеч за лекуване на болести, които изискват болничен престой, като пневмония или COVID-19. В някои от общностите, където лечебните заведения са минали към новото название, жителите са комплицирани за това какъв тип грижи могат да получат. Освен това селските лечебни заведения се двоумят да създадат промяната, тъй като няма граници на неточност.

„ Иронично е “, че оборудванията, които може да се нуждаят най-вече от помощ,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР