Търсите момиче не от този свят? Поздравления, открихте го в

...
Търсите момиче не от този свят? Поздравления, открихте го в
Коментари Харесай

7 жестоки истини за любовта към жената Водолей

Търсите момиче не от този свят? Поздравления, открихте го в дамата Водолей! Това е най-необикновената зодия от цялата зодиакална група. Водолеят е прочут със своята уникалност, непрестореност, невероятен сексапил, изострен разум и революционно мислене. Ето какво би трябвало да знаете, с цел да ухажвате жена Водолей:

1. Тя е необикновено интелигентна

Жената Водолей е известна със своя великолепен разсъдък. Тя освен мисли за разнообразни неща, само че и ги изследва… деликатно, от всички вероятни гледни точки (и в това време е лекомислена като щастлива ученичка).

За нея не е задоволително, че познава дадена тематика незадълбочено, дамата Водолей желае да изучи предмета на интереса си на по-дълбоко равнище.

Жената Водолей се нуждае от мъж, който може да я следва интелектуално.

Размяната на добре премислени хрумвания я вълнува неимоверно. Тя просто свети от неспокойствие, в случай че докоснете мозъка й вярно. Но в случай че диалогът не я подтиква, бързо ще й омръзнете и тя ще премине към по-интересен събеседник.

2. Често витае в облаците

Недостатъкът на острия й разум е, че дамата Водолей постоянно се откъсва физически от себе си. Когато й се каже, че „ мисли прекалено много “, това надълбоко наранява възприятията й и тя няма да ви допусне до себе си, до момента в който не приемете нейната причудлива природа.

Водолеят е въздушен знак, тъй че дамата Водолей постоянно се възприема като студена, дистанцирана и прочувствено затворена. Но не е. Тя е фокусирана върху мислите си там, където се усеща най-удобно и се нуждае от помощ, с цел да излезе от замисленото си положение.

3. Тя е полово разкрепостена

Жената Водолей е необикновено любознателна, открита и известна с това, че обича ексцентричното. Това я прави авантюристичен настроена в леглото (или на задната седалка, или някъде на открито, или… знаете). Обикновено тя се радва да опита нещо ново.

Свързването на нейните мисли със половия акт е жизненоважно. Поддържайте мозъка и тялото й в добра форма, като казвате какво желаете да вършиме с нея. Никога няма да скучаете с нея.

4. Тя ненавижда лигавите романси

Дамите Водолей са извънредно практични и се гордеят със своята автентичност и откровеност. Затова те ценят искреността пред показната любов.

Жените Водолей обичат да се усещат специфични. Тя несъмнено желае романтика, само че не лигава и клиширана. По същия метод разчитайте на жестове и дарове от нейна страна, с цел да изрази признателността си за това, което сте. Но избягвайте тривиалните дарове и предвидимите прояви на любов.

5. Тя заобикаля споровете

Водолеите имат изострено възприятие за правдивост и надълбоко почитание към към правото на другите на себеизразяване. Тя рядко ще дефинира личното си мнение като единственото „ вярно “.

Ето за какво тя счита борбите за ненужни. Ако нещо ви нервира – просто задайте въпроса рационално и тя ще ви изслуша и ще направи всичко допустимо да удовлетвори претенциите ви.

Но в случай че се осмелите да доминирате над нея, да й повишите тон  или да й изкрещите неуважителна засегнатост, към този момент не можете да разчитате на нея.

6. Тя е отчайващо самостоятелна

Уран като една от двете ръководещи планети на този знак (другата е Сатурн) основава изцяло самостоятелна природа в дамата Водолей. Тя би трябвало да бъде вярна на себе си, както всички имаме потребност от О2, с цел да дишаме. В секундата, в която се почувства неоценена, претрупана или следена, тя ще изиска да си тръгне.

Да, тя знае, че е странна. И знае, че има потребност от голямо количество персонално пространство. Но нищо не я плаши повече от лишаването от независимост и самостоятелност. Така че, в случай че искаш тя да е с теб, пусни я.

7. Постоянно се трансформира

„ Развивай се или умри “ е веруюто на прогресивната жена Водолей. Разширяването на хоризонтите, подобряването на света и израстването на личната й персона са част от нейния непрестанен, безконечен витален развой. И тя най-вероятно чака същото от вас, макар че в никакъв случай няма да ви го каже. Тя чака от вас непрекъснато да се развивате като персона.

Тя влага цялата си сила и възторг във връзката или бизнес концепцията, единствено с цел да се натъкне на нова концепция, която да я изведе по напълно нов път. Ако имате потребност избраницата ви да остане същата жена, която сте срещнали преди 10 години, забравете за дамата Водолей.

Но хубавият, проницателен, непокорен живот, прекаран с Водолейката, в никакъв случай няма да бъде отегчителен. Тя копнее за мощен, убеден в себе си мъж, който може да се оправи с нейния непостижим разум и да отстоява личните й идеали, както и да бъде буен, с цел да й помогне да се отвори прочувствено и полово.

Ако този човек сте вие, пригответе се да откриете нов свят на любовта.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР