Търси се: репортер, който да отразява само Тейлър Суифт.Тази обява

...
Търси се: репортер, който да отразява само Тейлър Суифт.Тази обява
Коментари Харесай

Търси се: Репортер с ресор Тейлър Суифт. Работодателят е най-голямата вестникарска група в САЩ

Търси се: кореспондент, който да отразява единствено Тейлър Суифт.

Тази публикация за работа е напълно действителна. Най-голямата вестникарска група в Съединените щати, която издава USA Today, е на път да разчупи всички стандарти за журналистическата специалност.

Медийната група Gannett е подготвена да назначи и обособен кореспондент, който да следи събитията към друга икона на поп музиката - Бийонсе.

Журналистът, който се интересува от офертата за ресора " Тейлър Суифт ", би трябвало да " деятелен създател, фотограф и експерт в обществените мрежи ".

От него/нея се изисква да умее да " утолява безспорната жадност за всичко, обвързвано с Тейлър Суифт, с непрестанен поток от наличие през другите платформи ".

" Базата от почитатели на Суифт доближи до невиждани висоти - а с нея и значимостта на музиката и увеличаващото се нейно завещание ", се споделя в претекстовете на издателите на USA Today.

Действително, Тейлър Суифт се трансформира в стопански феномен през последните години - американското ѝ турне чупи върхове по доходи, тя стана първата жена с над 100 млн. месечни слушатели в Spotify и продължава да оглавява класациите с презаписите на албумите си.

Предварителните продажби на билетите за концертния филм по турнето ѝ Eras към този момент събраха над 26 млн. доларa - a до премиерата му остава още един месец. Въпреки това предлагането за работа беше посрещнато със смесени реакции - от самопризнание за истинския метод до рецензия против политиката на Gannett.

Издателите на USA Today регистрират всичко това:

" Репортерът, отразяващ Тейлър Суифт, ще разбирае за какво въздействието на поп звездата не стопира да се усилва, какво значи почитател базата ѝ в поп културата и какъв резултат има тя в света на музиката и бизнеса. Търсим човек със личен глас - само че не с предразсъдъци - който може бързо да култивира национална публика с интелигентно наличие, направено по този начин, че да дава отговор на условията на читателите ", написа още в обявата.

Журналистът ще отразява най-важните моменти от оставащите концерти от турнето Eras, което значи, че ще би трябвало да пътува по целия свят.

Изискванията включват най-малко 5 години журналистически опит, обобщение, мотивационен видеоклип, в който претендентът ще изясни метода си към задачата, и 4-8 работни материали.

Заплащането ще е в обсега на 21,63 - 50,87 $ на час.

Предложението на издателската група предизвика неодобрение измежду синдиката на публицистите в Съединени американски щати NewsGuild, които упрекват компанията за това, че пренасочва фокуса на медиите към всеобщата просвета, до момента в който в последните три години е съкратила 47% от професионалния си личен състав.

Други считат, че издателите на USA Today се пробват да вдигнат онлайн-аудиторията си, като се зареждат със наличие, обвързвано с най-търсената сега известна персона.

Групата издава и вестникът The Tennessean, основан в Нашвил, където Тейлър Суифт се мести на 13-годишна възраст и слага началото на музикалната си кариера.

Директорът на курс по публицистика в Университета Сиракюз Ерик Гроуд въпреки всичко разяснява, че този профил може да се окаже с особена добавена стойност, в случай че репортерът основава съществени публикации отвън нормалните концертни вести.

Това не е и първият случай, в който огромна медия отделя запаси за един съответен човек - ESPN да вземем за пример наемат публицист, който да отразява единствено баскетболната легенда ЛеБрон Джеймс.

Най-четените тематики в обещано издание не всеки път са тези, които засягат тематики от максимален публичен интерес. Но вложенията в качествено писане по изключително известни тематики би могло да докара читателите и до съществени и задълбочени журналистически материали - стига те да не бъдат подценявани от издателите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР