Търсейки истината за себе си, често се обръщаме към звездите

...
Търсейки истината за себе си, често се обръщаме към звездите
Коментари Харесай

Вашият личен цвят според месеца на раждане и скритата му сила в живота ви

Търсейки истината за себе си, постоянно се обръщаме към звездите и нашите зодиакални знаци. А можем да се вгледаме и в нашите цветове, с цел да изследваме вътрешния си свят. Системата, наречена „ колорология “ , може да ни помогне да насочим силата си в вярната посока .

Астрологът и нумеролог Мишел Бернхард с нумерологията и астрологията, с цел да уточни вашия персонален цвят съгласно месеца на раждане. За да бъде оптимално прецизна, Бернхард се базира на характерните цветове Pantone.

„ Вашият цвят може да ви помогне да се почувствате по-балансирани “, твърди тя.

Всеки цвят има сила , съгласно астролога, който може да се употребява по разнообразни способи, като да вземем за пример да декорирате дома си с него. Можете да го ползвате в облеклата и аксесоарите си , да се обкръжите с него в офиса или да медитирате с него .

Дори и да не употребявате колорология по този дословен метод, тя въпреки всичко може да ви насърчи да се запитате от какво имате повече потребност .

И не на последно място, просто е занимателно да научите кои цветове ви притеглят и какво символизират те за вас.

Цветът, който символизира личността ви съгласно месеца на раждане , открийте в галерията:
 Каква е силата на персоналния ви цвят съгласно месеца на раждане  Каква е силата на персоналния ви цвят съгласно месеца на раждане  Каква е силата на персоналния ви цвят съгласно месеца на раждане  Каква е силата на персоналния ви цвят съгласно месеца на раждане
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР