Търсенето от руснаците на туристически пакети за почивка в Турция

...
Търсенето от руснаците на туристически пакети за почивка в Турция
Коментари Харесай

Търсенето от руснаците на почивки в Турция далеч надвишава предлагането

Търсенето от руснаците на туристически пакети за отмора в Турция надалеч надвишава предлагането, съобщи съветската Асоциация на туроператорите (АТОР), представена от " Дейли сабах ".

" Търсенето доста надвишава предлагането, което е лимитирано от въздушния превоз ", уточни АТОР на уеб страницата си, като посочи, че пътническите организации оповестяват за дефицит на туристически пакети с полети до Турция през идния интервал.

Турция е известна като една от главните дестинации за туризъм на руснаците и е измежду дребното страни, които правят полети до и от страната, откогато Москва стартира нашествието си в Украйна.

Още по-голям дефицит се следи във връзка с ситуацията на егейското крайбрежие, регистрира асоциацията.

АТОР обаче е оптимистично настроена, че е допустимо усъвършенстване на обстановката с разширението на опциите за превоз.

Туроператорът " Корал " удостовери за дефицита на разновидности за отмора в Турция, като сподели, че за Анталия и егейските курорти въобще няма свободни места в системата. На някои полети пък въобще няма места за месеците юли и август.

Същото умозаключение вършат и туристическите организации " Пегас " и " Анекс ".

Руските туристи също така срещат проблеми с заплащанията, защото съветските банки са отстранени от световната финансова система, откакто компаниите за интернационалните разплащания преустановиха дейностите си поради съветската инвазия.

Турските управляващи обаче успокояват, че съветските летовници няма да имат усложнения при заплащанията в страната, където съветската система за разплащане " Мир " продължава да се разраства.

Руснаците са съставлявали 19 на 100 от непознатите гости в Турция предходната година, когато в страната са почивали 4.7 милиона руснаци, а украинците са трети - с 8.3 % или 2.1 милиона души.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР