Таро карта Кула определя емоциите и преживяванията ни в деня

...
Таро карта Кула определя емоциите и преживяванията ни в деня
Коментари Харесай

Карта Таро за деня, 6 декември

Таро карта " Кула " дефинира страстите и прекарванията ни в деня на 6 декември 2020 година.
Тази аркана вещае потрес в следствие от неприятни вести или събития. Вероятно в този ден ще разберете, че всичко, което сте възнамерявали, ненадейно пропада.
" Кулата " е стрес тест, който разкрива всичките ни недостатъци. В прочут смисъл тя е знак на вътрешния ни затвор, неизползваните сили, неразкритите страсти и парализираната сила.
Ето какво въздействие ще окаже тази карта върху другите аспекти на живота ни в деня на 6 декември 2020 година
Работа
" Кулата " вещае шокиращи промени в работата. Не е изключено ненадейно решение за промяна на работата (или даже професията). Уволнение „ като гръм от ясно небе “, „ затръшване на вратата “, кавги, стрес, разрушение на деловите връзки - това най-точно разказва въздействието на арканата в професионалната сфера.
Денят се свързва с професионални неуспехи, проваляне и ненадейно привършване на плановете.
 Зодиите с нова работа през декември Зодиите с нова работа през декември
Козирог Последният месец от годината ще се окаже много подобаващ за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и градене н...
Изведнъж ще осъзнаете, че проектите ви са нереалистични, не са предопределени за човешка мощ и затова са обречени на неуспех.
Не са изключени пагубни последствия вследствие на корист с власт.
Пари
" Кулата " се приема за знак на дома и заплахите, на които е изложен - пожар, заличаване, обир. Не е изключено на този ден да бъдат взети неочаквани решения за смяна на местоживеенето.
Фалит, финансов колапс, рецесия, провал в бизнеса, финансови загуби, провалени покупко-продажби, беднотия, бедност, ограничения - това най-точно разказва въздействието на тази аркана във финансов аспект.
 Зодиите, на които им изневеряват на-често Зодиите, на които им изневеряват на-често
Ако краят на връзката ви е настъпил поради невярност, не обвинявайте единствено колегата си. Със сигурност и двамата имате виновност за това, че л...
Любов и взаимоотношения
" Кулата " може да значи провал на връзка, която на пръв взор е изглеждала постоянна. Картата вещае тежко тестване в любовта или другарството, след което мнението за околните ще се промени.
Другото му значение на тази аркана се свързва с „ прочистваща стихия “. Не е изключено тя да докара до брачна рецесия, бракоразвод, откриване на скритата истина, осъзнаването на личното неодобрение от брака.
Здраве
По отношение на здравето " Кулата " също не вещае нищо положително. Не са изключени фрактури, пострадвания, съпроводени от остра болежка. Пазете се от произшествия и пострадвания.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР