Търновец отдава без наем апартамент във Велико Търново за живеене

...
Търновец отдава без наем апартамент във Велико Търново за живеене
Коментари Харесай

Такова отмъщение не сте виждали! Търновец дава безплатна квартира на ромско семейство, но няма да повярвате защо

Търновец отдава без наем апартамент във Велико Търново за живеене на ромско семейство, което няма къде да се подслони, написа " Борба ".

Условието е мургавата рода да е многолюдна и с допустимо най-вече дребни деца. Предимство се смята склонността към чести мотиви за купони и веселби с попфолк музика, слушана на високи децибели. Квартирата се намира в идеалния център на града, на улица „ Сергей Румянцев “, наоколо до комплекс „ Нептун “. Тя е оборудвана с всичко належащо за обикновено всекидневие, само че въпреки всичко е надалеч от категория разкош. Въпреки това в нея незабавно могат да заживеят новите й жители, без да се постанова да купуват каквито и да е електроуреди. Зад този жест на добрина обаче се крие напълно друг претекст от това да се направи услуга на фамилия от малцинствата.

„ Давам квартирата, с цел да направя мръсно на съседката. Ние сме в неприятни връзки от години и защото разполагам и с различен парцел, където да пребивавам, взех решение, че този апартамент може да бъде употребен като вендета против нея ", разяснява търновецът, който пожела анонимност и преди няколко дни даже пусна публикация за отдаване на квартирата.

Мъжът показа, че обтегнатите връзки с комшийката били подбудени от желанието му да строи в избран имот, само че с цел да се случи това, било нужно единодушието й. Тя обаче се заинатила и настойчиво отказвала, въпреки че по никакъв метод въпросният градеж няма да й навреди. Пробвал по хиляди способи да завоюва благословията й, само че нищо не дало резултат. След това осъзнал, че тя няма да разреши в никакъв случай реализирането на плана и решил да й отмъсти.

След малко размишляване върху въпроса „ С какво може най-вече да я засегне? “, се сетил за всички тези български фамилии, които са съседи по насила на ромски семейства, настанени в общински жилища, и ежедневно понасят ромски кавги, веселби, нечистотия и всякаква липса на приемливост. Точно това било най-хубавото наказване за недобросъвестната му комшийка, която да заспива под звуците на най-големите чалга шлагери „ Шушана “ и „ Хабиби “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР