Тарикатът Борисов изкара напред най-приемливите за Запада лица около себе

...
Тарикатът Борисов изкара напред най-приемливите за Запада лица около себе
Коментари Харесай

Илиян Василев: Мислете за времето след Борисов, готвят визита на Путин

Тарикатът Борисов изкара напред най-приемливите за Запада лица към себе си. Уважавам Дончев и Бъчварова - само че точно в такива мигове човек демонстрира какъв брой коства. Това написа някогашният ни дипломат в Русия Илиян Василев, който разяснява случая ”Скрипал ” и реакцията на българското държавно управление. Ето и останалата част от неговия коментар във фейсбук:

" Знаете прелестно, какъв брой коства Борисов, какъв брой пъти ви е предавал и отново се стремите да го отбраните, като пленници със стокхолмски синдром. Оставете да го пазят Лили, Горанов, Пеевски - какъв интерес на България защитихте с този нерешителен, изплашен, приведен министър председател.

Щяло да падне държавното управление, щяло да има нови избо ри - ами да пада, в случай че цената е унижението и снишението.

Мислете за времето след Борисов. Този човек ще съобщи всеки, ще приказва за и срещу, ще направи всичко с цел да остане на власт.

Истината е, че готвите аудиенция на Путин към която има и енергийни планове с цел да фиксирате зависимостта за години напред. Решетников сподели. За това ви би трябвало дипломат Коцев в Москва.

Корабът " Пионерски дух ", който поставя тръбата през Черно море за Турски поток е към този момент на 200 км от турския бряг и времето за решение по продължението на българска територия изтича.

Русия ще загуби тази борба, не е комплицирано за схващане. Питайте социалистите олигарси на кого залагат в борбата - на Запада или на Путин. Той просто няма запаси с цел да поддържа политиката, която води. Никой няма да го атакува, самичък ще се срине. И тогава още веднъж ще се окажем от страната на губещите. Зарадия вашия неправилен избор.

Колкото и да забранявате появяването ми по водещите медии, няма по какъв начин да спрете анализите ми да стигнат до хората. И когато публицистите стартират да задават моите въпроси, ще се усещам задоволен. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР