Търговище. Всички животновъди, притежаващи пасищни животни и регистриран животновъден обект,

...
Търговище. Всички животновъди, притежаващи пасищни животни и регистриран животновъден обект,
Коментари Харесай

Заявления за ползване на пасища, мери и ливади се подават до 10 март в Община Търговище

Търговище. Всички животновъди, притежаващи пасищни животни и регистриран животновъден обект, могат да подават заявки в Община Търговище за систематизиране на пасища, мери и ливади от общинския аграрен фонд за петгодишен период на прилагане, оповестяват от общината.
Заявленията се подават в Центъра за административно обслужване на Общината до 10 март 2022 година
Пасищата ще се разпределят сред животновъдите, които имат регистрирани обекти в съответното землище. Вземат се поради броят и типът на записаните животни, както и притежаваните или употребени на правно съображение пасища, мери и ливади. Задължително изискване е претендентът да няма отговорности към Национална агенция за приходите и Общината.

Окончателното систематизиране на пасищата и мерите за самостоятелно прилагане ще завърши до 1 юни 2022г.

Подробна информация за парцелите и изискванията за кандидатстване може да се получи в отдел „ Общинска благосъстоятелност ”, 4 етаж, стая № 81 в постройката на Общината, както и на телефон: 0601 6 86 72.

Образци на всички нужни документи за кандидатстване и лист с парцелите, тяхната повърхност и категория, може да бъде изтеглен от: https://drive.google.com/drive/folders/1PCt7wTWfBd1Lb1n6S8EinNIFjbBp0UaM?usp=sharing
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР