Tърговецът на бърза мода за електронна търговия Temu вероятно ще

...
Tърговецът на бърза мода за електронна търговия Temu вероятно ще
Коментари Харесай

Temu вероятно ще се сблъска с по-строги правила на ЕС

Tърговецът на бърза мода за електронна търговия Temu евентуално ще бъде обект на строги правила на Европейски Съюз за онлайн наличие, които към този момент се ползват за платформите на Meta, Гугъл, X на Илон Мъск и TikTok, откакто среднoмесечните му консуматори в Европа се покачиха над основен предел, съобщи Ройтерс.

Съгласно Закона за цифровите услуги (DSA) на Европейския съюз фирмите с повече от 45 милиона консуматори са обозначени като доста огромни онлайн платформи (VLOP) и от тях се изисква да създадат повече за битка с противозаконното и нездравословно наличие, както и с подправените артикули на своите платформи.

Temu, която навлезе на пазара на Европейски Съюз през април предходната година, съобщи, че има към 75 милиона приблизително месечни дейни консуматори в Европейския съюз за шестте месеца до31 март тази година, демонстрира настоящата информация в уеб страницата на платформата.

Европейската комисия съобщи, че е наясно, че броят на потребителите на Temu е надхвърлил прага на DSA.

„ Ние сме в контакт с платформата предвид на вероятно установяване в бъдеще “, сподели представител на Комисията.

Основаната от Китай компания за бърза мода Shein предишния месец регистрира 108 милиона междинни месечни дейни консуматори в блока от 27 страни и в този момент разисква с Комисията вероятното си установяване на DSA.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР