Тара Рийд, жената, която излезе през 2020 г. с обвинения

...
Тара Рийд, жената, която излезе през 2020 г. с обвинения
Коментари Харесай

Обвинителката на Байдън Тара Рийд съди Министерството на правосъдието, иска обезщетение за милиони след предполагаема „операция на ФБР“ срещу нея

Тара Рийд, дамата, която излезе през 2020 година с обвинявания в полово посягане против тогавашния претендент Джо Байдън съди Министерството на правораздаването за хипотетично непозволено държание.

Адвокат на Рийд подаде иск за непозволено увреждане в сряда, търсейки 10 милиона $ „ за причиняване на прочувствен стрес и безпокойствие “ след описаното като „ интервенция на ФБР “, извършена откакто тя излезе с обвиняването си против Байдън. В желае за непозволено увреждане се твърди, че правото на Reade от четвъртата корекция е нарушено, както и нарушавания на Закона за наблюдаване на задграничното разузнаване (FISA) и държавните закони за дискретност.

В желае за обезщетение е включена призовка от огромно жури от юли 2020 година, издадена на Twitter от Окръжния съд на Съединени американски щати за Източния окръг на Калифорния, изискваща всички записи, отнасящи се до сметките на Reade в Twitter.

Обвинителят на Байдън Тара Рийд търси 10 милиона $ обезщет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР