Тъпотата, псевдоелитарността, алчността на деца и внуци на комунистически парцали,

...
Тъпотата, псевдоелитарността, алчността на деца и внуци на комунистически парцали,
Коментари Харесай

Сорос превърна парцали в елит

Тъпотата, псевдоелитарността, алчността на деца и внуци на комунистически парцали, които Сорос и компания “произведоха” в нов хайлайф на демокрацията в България, ни докара до нещастието на българската действителност в този момент. Такъв извод направи във фейсбук посоченият за енергиен специалист и медиен анализатор Стефан Гамизов.

Ето и целия му коментар:

Днес си мислех за хленченето на хората към “Капитал” и “Отворено общество”. Изведнъж, те се оказаха жертва на неща, които те години наред прилагаха от позицията на недосегаеми. Така е в животинските царства - рано или късно, се появява по-голям и яростен звяр от теб! Спомням си инструкцията в изданията на Иво Прокопиев: За Гамизов се написа неприятно, а при липса на неприятно - нищо... Не се “наслаждавам” на ориста им в този момент, тъй като за разлика от жалката им посткомунистическа същина, аз не разделям крадците на верни и неправилни, прозападни и проруски, цензурата и пропагандата на добра и неприятна, тъй като е в интерес на някоя крадлива западна корпорация или Москва.

Светът на тези хора беше недъгав латиноамерикански сериал, който разумно се трансформира в съветска отвратителна сапунка. Затова обаче те са отговорни не по-малко от слугиньосващите в този момент на Путин и компания в България. Путин има проект за цялостна доминация в България, който в никакъв случай нямаше да може да бъде изпълнен, в случай че не се ширеше такава тотална корпоративна корист, която се предизвиква от корумпирани западни дипломати с дейното им безучастие да приложат личните си закони против подкупване на непознати (български) длъжностни лица.

Това е хранителната среда на путинизма в България и до момента в който тя не бъде отстранена, Путин ще е провидение в очите на онеправданите и угнетени българи. Рядко експлодирам по този начин, само че тъпотата, псевдоелитарността и алчността на тези деца и внуци на комунистически парцали, които Сорос и компания “произведоха” в нов хайлайф на демокрацията в България, ни докара до нещастието на българската действителност в този момент!

*заглавието е на редакцията
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР