Там където има пушек, има и огън, е казал народът

...
Там където има пушек, има и огън, е казал народът
Коментари Харесай

Меган съвсем му отпусна края: Тръгна по партита и заряза Хари

Там където има дим, има и огън, е споделил народът ни. Отдавна се приказва, че нещата сред Меган и Хари не са доста наред. И в този момент, лека бавно, излизат вести, които като че ли удостоверяват тези подозрения.

                             

Редица медии пишат, че херцогинята на Съсекс води личен живот отвън фамилното гнездо. А Хари обикаля хотелите към имението им. Интересно какво ли се случва с двете им деца - принц Арчи и принцеса Лилибет?

Пишат, че Меган оставяла брачна половинка си " вкъщи " в Монтесито, Калифорния, с цел да купонясва без него, написа " Телеграф ".
                             

" Мои другари, които живеят покрай Хари и Меган, постоянно я срещат на празненства тези дни ", написа Петронела Уайът в Twitter. " Странно, тя оставя Хари вкъщи " - добавя Уайът.

Петронела прибавя във втори туит: " Ла Мегс се е сближила с някого от доста известно американско семейство, чието благосъстояние надминава това на Уиндзор ". Намек ли е това - че Меган си търси нов сътрудник, с повече финансови благоприятни условия или просто злобно женско подхвърляне?

Любопитен е фактът, че двамата не означиха изключително шумно петата си годишнина от сватбата. Дали ще станем очевидци на гръмък бракоразвод? И дали предсказанията, че Хари ще се върне в Англия, само че без Меган, няма да се окажат правилни?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР