Талантливата пловдивчанка Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла Осмото чудо

...
Талантливата пловдивчанка Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла Осмото чудо
Коментари Харесай

Ученичка запя в автобус в Пловдив! Всички първо онемяха, после избухнаха с бурни овации!

Талантливата пловдивчанка Мелек Ерен, най-младият участник в спектакъла " Осмото знамение " на отбор " Българе ". завладя една от най-авторитетните подиуми в страната – Зала 1 на НДК.  13-годишното момиче, ученичка в СУ " Любен Каравелов " и ученик на фолклорната групировка " Куклици " към Общински детски комплекс - Пловдив, се включи за първи път в спектакъла на " Българе " на Античния спектакъл в родния си град през септември 2017 година, а преди дни провокира бурните овации на публиката и в зала 1 на НДК.

В последните осем месеца Мелек Ерен гастролира с представлението " Осмото знамение " на десетки български подиуми  и на всички места бе посрещната като същинска звезда. Интересни и незабравими певчески изяви тя сервира на публиката в родния Пловдив на най-нетрадиционни места – на път за учебно заведение, в публичния превоз или на връщане от образователните занимания.

Съвсем неотдавна контрольорка в градския превоз и впечатлени пасажери направиха клип на  осъществяванията й, който за седмица се трансформира в шлагер в обществените мрежи. Клипът е наименуван от създателите " Най-уникалната пътничка ". Стотиците хиляди лайкове са безапелационен знак, че славеят на " Българе " е следващата сполучлива находка на идеолога и мотора на ансамбъла Христо Димитров.

След кондуктора – акробат, продаващ билети от тавана на рейса, в този момент и пеещ пасажер, сигурно може да се каже, че в Пловдив забавни неща се случват на всички места.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР