Таксиметрови шофьори от Враца излязоха на протест в защита на

...
Таксиметрови шофьори от Враца излязоха на протест в защита на
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на таксиметров шофьор във Враца

Таксиметрови водачи от Враца излязоха на митинг в отбрана на собствен сътрудник. Той е упрекнат в опит за ликвидиране на клиент, който пръв го нападнал.

Преди година Цветан Пенчев откарал клиент от Враца до монтанско село. „ Без да беседваме нищо, усетих страховит удар с пронизване в региона на шията ето тук”, демонстрира ни той.

По думите му, с джобно ножче била нападната и брачната половинка му Таня, която седяла откъм гърба. Тя е безапелационна, че не са предизвиквали клиента.

Цветан продължава описа си: „ От мен хвърчеше кръв от гушата, отвред, дръпнах го, той продължи да си нанася удари върху нея, тогава към този момент го прободох отзад”. Шофьорът употребявал кухненски нож против клиента, който след това е настанен в болница с заплаха за живота.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Монтана Лилия Илиева разяснява, че фамилията е по-малко потърпевшо, до момента в който клиентът е бил със съществени увреждания.

Делото потегли през днешния ден, а отбраната, която отхвърли коментар, изиска 95 хиляди обезщетение от лидера на таксито.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР