Фолкдивата Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова

...
Фолкдивата Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова
Коментари Харесай

Алисия с нов богаташ

Фолкдивата Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия залюби богат турчин, който живее в България и се занимава с хазарт и криптовалута.

Двамата са дружно от половин година, само че се стараят да опазят връзката си в загадка. Той също като нея има дете от предходна връзка, като към този момент са срещнали наследниците си. Засега певицата и предприемачът не живеят дружно в просторната ѝ къща в баровски квартал в София, в която тя се нанесе предходната пролет. Преди това Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия обитаваше апартамент в столицата, платен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов  Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на италианския клуб.

Тя обаче решила, че ѝ е време за нещо по-голямо и първокласно и вложила в скъпарския дворец. Парцелът е огромен, а самата сграда е ултрамодерна, настояват осведомени. По всяка възможност още толкоз пари, колкото е дала за къщата, тя е пръснала и за обзавеждане, имайки поради нейната пристрастеност към интериорния дизайн.

В палата живее със сина си Валери-младши.

Последната обществена връзка на изпълнителката беше с предприемача Мони Филипов. След няколко години дружно двойката се раздели през 2022 година. Оттогава Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия не е показвала нова обич до себе си, това написа hotnews.bg.

 

 

.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР