Селекционерът на Германия - Юлиан Нагелсман, бе изключително доволен от

...
Селекционерът на Германия - Юлиан Нагелсман, бе изключително доволен от
Коментари Харесай

Нагелсман: Никой не може да ни победи, ако играем като в първите 20 минути

Селекционерът на Германия - Юлиан Нагелсман, бе извънредно удовлетворен от успеха с 2:0 над Дания и класирането на тима му на 1/4-финал на Евро 2024.

" Това бе вманиачен мач. Първите 20 минути бяха най-силните ни от началото на шампионата. След това пристигна бурята, а по-късно помислихме, че изоставаме в резултата. Вместо това ние поведохме, Кай се оправи чудесно от бялата точка. Феновете също ни помогнаха доста. Когато преминахме към трима в отбрана бяхме по-стабилни. Преди това имаше моменти, в които не бяхме постоянни и Ериксен намираше празни пространства. След почивката бяхме много по-добри, а постоянно е хубаво да запазиш суха " мрежа ", съобщи Нагелсман.

" Не беше елементарен мач, Дания се показа доста добре. В началото ние контролирахме събитията, само че по-късно започнахме повече да прибързваме. Горд съм от тима. Играчите към този момент стартират да осъзнават какъв брой са положителни ", сподели още Нагелсман.

" Винаги има къде да израстваме още. Ако играем цялостен мач по метода, по който играхме в първите 20 минути, никой не може да ни победи ", приключи селекционерът.
 Германия - Дания 2:0 в осминафинал от Евро 2024
Датски тоВАР падна от плещите на Германия! Гръмотевични Хавертц и Мусиала пратиха Маншафта на 1/4-финал!

Селекцията на Нагелсман чака Испания или Грузия в идващия стадий на турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР