Такива деца могат да дадат своите родители много. Тези деца

...
Такива деца могат да дадат своите родители много. Тези деца
Коментари Харесай

Езотерика: За децата, родени на 1, 10, 19 или 28 всеки месец

 09deca Такива деца могат да дадат своите родители доста. Тези деца се намират под покровителството на Слънцето. Те са мощни и дейни,  разбират    и усвояват всичко доста бързо. Те са доста любознателни  и имат еластичен разум. Те са разнообразни от другите деца на тяхната възраст и  по метод на мислене. Те имат мощно предпочитание да опитат всичко и не желаят някой да ги стопира.

Родените в тези дни се тормозят поради своите  подозрения в престижа на родителите или учителите, а не поради нуждата да се подчиняват на разпоредбите. Много възрастни усещат, че изпадат в мъчно състояние поради интелигентните въпроси, които им задават децата, родени на 1, 10, 19 и 28-и.

Те постоянно са наясно с тяхната вътрешна мощ и се любуват на обстоятелството, че се открояват от тълпата. Те постоянно карат другите да се смеят и да се изненадват. Важно е да бъдат отучени  от техния прям нарцисизъм, особено  децата, родени на 19-ти и 28-ми. Тези деца се нуждаят от изключително деликатно отношение.

Задачата на родителите – да им оказват помощ да разкрият възприятие за лично достолепие. Много е Важно родителите да предизвикват техните  възгледи за живота. Силата на волята на тези деца е  тяхно позитивно качество. За тях е значимо възрастните и учителите да им   основават нови провокации и да им дават опция да изследват света.

Тези деца държат  да бъдат изслушвани. За тях е значимо да имат пространство с цел да тестват концепциите си на процедура. В същото време им  би трябвало и публика, която е подготвена да одобри тяхното ненадейно наблюдаване.

Най-големият проблем на децата, родени на 1, 10,19, и 28-ми – да се научат да живеят в обществото и да  схванат, че не постоянно са прави.

За да им се помогне да образуват своята неповторима еднаквост и да се избегне безразличието им към другите, е най-добре  да им се разреши да се държат като възрастни.

Това е доверие, за което тези деца ще   благодарят. Те от време на време по този начин силно  демонстрират високо самочувствие, че възрастните просто не обръщат внимание на техните потребности от поддръжка.

Родителите би трябвало да бъдат деликатни към тези деца, с деликатност и самообладание да преодоляват техните опити да се изолират и даже да се затварят в себе си. Тези деца постоянно са доста щастливи в моменти на уединение. За тях е доста значимо да поддържат връзка с хора, които имат вътрешен глас.

Такива деца могат да дадат на своите родители доста. Те ще би трябвало да се научат да бъдат търпеливи с родителите си, а родителите на тези деца не би трябвало да се опасяват да оферират на децата си най-различни разновидности за потребление на свободното им време.

Ако майката или бащата на детето са мощни персони, има късмет да  почитат родителите си и да им отвръщат с реципрочност. Всичко това ще им бъде от изгода и те ще са щастливи.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР