Така нареченият nude тренд и в грима, и в маникюра

...
Така нареченият nude тренд и в грима, и в маникюра
Коментари Харесай

24 идеи за нежен и много семпъл маникюр

Така нареченият nude тренд и в грима, и в маникюра от дълго време се трансформира в класика, която не предстои на нещо моментно и сезонно. И когато сме пренаситени от ярки или тъмни цветове или от прекалено много украшения, изключително за ноктите, сме подготвени да ги сменяем с нещо, безцветно и универсално. Универсално, тъй като няма потребност да съобразяваме облеклата си с маникюра. А това в ежедневната работна среда е доста значимо.

От Селена Гомес до Дженифър Лопес, доста звезди към този момент избират тези минималистични нокти. А те с изключение на всичко друго се реализират елементарно и в домашни условия. Достатъчно е да имате на разположение лак в бяло, бежово, неясно розово и за какво не неясно жълто и лавандулово лилаво. Но от време на време даже една безцветна основа може да бъде задоволителна. Важното е да се реализира този безпристрастен резултат, който в това време е извънредно изтънчен.

Френският маникюр, само че с доста фини черти по върха на ноктите, също влиза в тази селекция, като една класика, която в никакъв случай не излиза от мода. Дори когато бялото е сменено от някой пастелен звук или пък е сложено в основата на нокътната плочка. върху безцветна основа също са алтернатива, стига да не са доста и прекомерно натрапващи се. Какво още харесахме, може да видите в галерията ни.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР