Така наречената Национална републиканска армия на Русия е поела отговорност

...
Така наречената Национална републиканска армия на Русия е поела отговорност
Коментари Харесай

Неизвестна досега организация пое отговорност за убийството на Даря Дугина

Така наречената Национална републиканска войска на Русия е поела отговорност за убийството на Даря Дугина - дъщерята на един от политическите съдружници на президента Путин Александър Дугин. Това оповестява някогашният народен представител от Държавната дума на Руската федерация Иля Пономарьов, изпъден от Кремъл, в изказване в канала на  " Утро февраля " в YouTube. 
Още по темата
По думите му той е прочел известието на самата организация.

Говорейки от Киев, където се намира, Иля Пономарьов твърди, че детонацията в събота вечерта е дело съветските партизани, които съгласно него работят за свалянето на режима на Путин, предава.

Киев изрично отхвърли да има интервенция в покушението.

" Тази акция, както и доста други партизански акции, извършени на територията на Русия през последните месеци, беше осъществена от Националната републиканска войска (НРА) ", споделя Пономарьов.

" Снощи покрай Москва се случи значимо събитие. Тази офанзива отваря нова страница в съветската опозиция против путинизма. Ново - само че не последно ", показва някогашният съветски народен представител.

Пономарьов прибавя, че партизаните в Русия са подготвени да проведат още сходни офанзиви против високопоставени цели, свързани с Кремъл, в това число чиновници, олигарси и членове на съветските служби за сигурност.

Ето и какво се споделя в изказването, прочетено от Пономарьов:

" Обявяваме президента Путин за грабител на властта и военнопрестъпник, който промени конституцията, отприщи братоубийствена война сред славянските нации и изпрати съветските бойци на сигурна и безсмислена гибел. Бедност и ковчези за едни, дворци за други - същността на неговата политика. Вярваме, че хората без права имат право да се бунтуват против тираните. Путин ще бъде свален и погубен от нас! "

Руското държавно управление и районните администрации са " съучастници " на Путин, се твърди още в известието от съветските партизани: " Онези, които не се откажат от властта си, ще бъдат унищожени от нас ".

Други цели включват корумпирани предприемачи, домовете и парцелите на тези, които не съумяват да осъдят Кремъл и неговата война, и " чиновници на силовите структури ". Военните товари и хората, които печелят от тях, също ще бъдат унищожени, сподели Пономарьов.

В изказването се дава обещание, че няма да има офанзиви към цивилни. Той разказва Дария Дугина като законна цел и " правилен сателит " на татко си, който поддържа геноцида в Украйна.

" Тя беше глас, който призоваваше към принуждение и убийства " в окупираните от Русия региони на Украйна, се показва в съобщението.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР