Така клубът официализира яростното си недоволство от начина, по който

...
Така клубът официализира яростното си недоволство от начина, по който
Коментари Харесай

Пирин с позиция: Буртален разстрел, публична екзекуция


" Така клубът официализира гневното си неодобрение от метода, по който бе управителен въпросният дуел. Няма да се стопираме на съответни обстановки, няма да публикуваме видео клипове и да вършим съдийски разбори, тъй като телевизионните повторения демонстрираха задоволително. Достатъчно, с цел да провокират възмущението на цялата футболна общност в страната. И освен отвращение, а даже пренебрежение и подигравка.

Публичният, жесток разстрел на който бе подложен тимът на Пирин разумно провокира прочувствени реакции от нашата аудитория, управление и нашите футболисти същата вечер. ДК наложи на нашия клуб голяма санкция, възлизаща на общата сума от 10 250 лева Тук към този момент разстрелът е от упор за по-сигурно!

Понасяме наказванията си съгласно правилника – с достолепие, както приляга на клуб със 100 годишна история, оставил ослепителен отпечатък в българския футбол. И занапред ще продължи да оставя. Понасяме своята отговорност, тъй като имаме вяра, че по този начин би трябвало и това е верният път.

Но не е ли време и тези, които с тенденциозните си решения провокират напрежение и кавги да понесат своята част от отговорността. Една, две слаби оценки, прекъсване за два три кръга и след това още веднъж „ ВЛИЗАТ В ИГРАТА “. Как персонално тези хора понасят отговорност? По какъв метод? Бъдете сигурни, че ще създадем всичко допустимо да намерим отговор на този въпрос. Защото той е доста значим.

Между другото през днешния ден излязоха нарядите за идващите кръгове в Първа и Втора лига. Един от участниците в обществената екзекуция в неделната вечер в Благоевград – Владимир Вълков (отговорник за системата ВАР във въпросния мач) е получил наряд за дуела сред Лудогорец 2 и ЦСКА 1948 2. Разбира се, одобряваме това за случайност и му пожелаваме триумф. Но също по този начин питаме кой поема отговорността за държанието на тези хора?

Искаме да имаме вяра, че това е първият и финален път, в който през този сезон се постанова да публикуваме своето неодобрение от съдийството. Но от опит знаем, че няма да е.

Все отново пожелаваме сполучлив сезон на всички тимове, съдии и управителни фактори. Нека всички дружно поемем ЧЕСТНИЯ ПЪТ КЪМ ВЪРХА! ", гласи позицията на Пирин, оповестена в формалния уебсайт на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР