Така жител на блокираното от тежко въоръжени полицаи село Луково

...
Така жител на блокираното от тежко въоръжени полицаи село Луково
Коментари Харесай

Треперете! Чудовището Росен Е Въртял Много Любовници Като Кети! Страх Ни Беше И Да Си Го Помислим, Качвал Ги Е Нагоре По Вилите И Ги Е

Така гражданин на блокираното от тежко въоръжени служители на реда село Луково изясни по какъв начин шесторният палач Росен Ангелов е съумял да оцелее, укривайки се в гората в продължение на 8 години, написа в. " Телеграф ".

Макар и съществуването на голямо количество униформени в селото, жителите му са обезпокоени за живота си.

" Този човек е вманиачен. Ще се крие в гората, само че ще огладнее, тогава ще слезе до някоя къща да търси храна и ще убие всеки, който му се изпречи на пътя. Този човек няма какво да губи ", разясниха хората. Припомняме, че търсеният Росен Ангелов е извънредно добре квалифициран.

Познава местността, алпинист е и дълго време може да оцелее в планината. Поддържал е форма. Бил е луд на тематика тактическа подготовка, през каквато минават спецчастите. В петък против събота полицията нападнаха и адрес в столичния квартал „ Дружба ”, откъдето бил подаден сигнал, че преди месеци Росен се разхождал във входа.

Полицаите са обискирали един от жилищата, където Росен Ангелов е идвал преди месеци на посетители на собствен другар.

Жителите на селото не са сюрпризирани, че убитата Кети е имала връзка с него, тъй като и различен път са го виждали с дами, които качвал " нагоре по вилите ". Според локалните Горския давал по някои лев на по-бедните хора или вършел строителни услуги на хора, които му носели буркани със зимнина и му купували самун от магазина.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР