Тъжно е да гледаш как съвременните дами се състаряват със

...
Тъжно е да гледаш как съвременните дами се състаряват със
Коментари Харесай

Стилни грешки, които ще ви превърнат в старица

Тъжно е да гледаш по какъв начин актуалните дами се състаряват със личните си ръце. Днес, употребявайки съответни образци, ще разберем най-честите неточности, които вършат модниците.

Черен цвят

Черният цвят е добър единствено в избрани “дози ”, малко прекалявайте и към този момент не сте онази съвременна дама. Стилистите предлагат да се откажете от черните тоалети, защото в актуалния свят има толкоз доста ярки цветове.

Заменете с благородни цветове

Намирането на почтена опция на черното не е мъчно. Стилистите насочват вниманието ни към благородни, дълбоки нюанси: синьо, изумрудено, ярко синьо, неясно розово и алено. Изберете цветове, които „ освежават “ визията и в същото време хармонират с всичко останало в дрешника ви.

Винтидж неща

За феновете на винтидж тоалети и аксесоари, стилистите се поучават да оставят вкусовите си желания извънредно за избрани тематични празненства или фотосесии. В всекидневието винтидж нещата би трябвало да бъдат строго табу. Ако не желаете да се превърнете в баба, прегледайте още веднъж дрешника си.

Заменете с стилните трендове

Обърнете се, има толкоз доста фешън и съвременни трендове, които наподобяват доста по-интересни и ефектни от винтидж тоалетите. Благороден минималистичен жанр ще ви помогне да изглеждате солидни, млади и грандиозни в наши дни. Монохромни неща, ясна и елементарна кройка, висококачествени материали са главните критерии, на които би трябвало да извърнат внимание актуалните хубавици.

Бюст с овърсайз

Да знаете мярката и да вземете поради самостоятелните характерности при построяването на бъдещи грандиозни облици, това е, от което би трябвало да се управлява една модерна дама, която се стреми да наподобява млада. Прекаляването с прекомерно огромни тоалети може да ви накара да изглеждате като голям облак, който провокира двойни усеща, а това чувство несъмнено не е възхитително.

Заменете с умерено огромен размер

В този случай стилистите поучават да подхождате към избора на бъдещи тоалети със здрав разсъдък, като оставите качулките настрани и пробвате сдържан овърсайз. Трябва да се чувствате удобно в съвременни тоалети, само че в това време да не скривате изцяло извивките на тялото си.

Старомодни обувки и аксесоари

Дами, бъдете нащрек, освободете дрешника си от ненужни и най-важното остарели аксесоари и, несъмнено, обувки. Да, обувките играят значима роля в актуалния външен тип, от това ще зависи крайният резултат от работата ви.

Заменете с същински обувки и аксесоари

Внимателно подхождайте към избора на обувки и аксесоари. Идеалното решение би било да имате в сбирката си както висококачествена основа от повсеместен цвят, по този начин и необикновени съвременни обувки, даже в случай че са ярки цветове.

Пишете, беше ли по този начин, че заради неуместно композиран облик другите ви дадоха повече години, в сравнение с са в реалност?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР