Свят Григор победи Гарин, отива на полуфинал в Париж 28-годишният

...
Свят Григор победи Гарин, отива на полуфинал в Париж 28-годишният
Коментари Харесай

Григор победи Гарин, отива на полуфинал в Париж

Свят Григор победи Гарин, отива на полуфинал в Париж 28-годишният българин ще се изправи против международния номер 1 Новак Джокович 1 ноември 2019, 18:21  Григор победи Гарин, отива на полуфинал в Париж Източник: БГНЕС
ригор Димитров се класира за полуфиналите на последния шампионат от сериите Мастърс 1000 в Париж, откакто надигра в два сета Кристиан Гарин – в обособените елементи 6-2, 7-5 за към час и половина игра.

Първата ни ракета започва превъзходно срещата и след два пробива в откриващия сет дръпна в резултата. В началото на втората част българинът потегли решително с нов брейк, само че чилиецът върна пробива още в идващия гейм. При 4-4 Димитров позволи съмнения на личен сервис, а от това се възползва Гарин, който си извоюва правото да сервира за равнене на сетовете. Нашият тенисист обаче направи мигновен рибрейк, а с нов, пети пробив за срещата, затвори сполучливо мача в своя изгода.

Велико! Гришо победи Федерер

Така, Димитров се класира за първия си полуфинал в зала „ Берси “. Любопитното е, че това беше дебют за двамата на такава фаза в шампионата във френската столица (за Гарин това беше и първи четвъртфинал въобще в конкуренция от сериите Мастърс 1000).

Dimi is BACK
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР