Свищов. Стопанска академия Димитър А. Ценов е удостоена с почетния

...
Свищов. Стопанска академия Димитър А. Ценов е удостоена с почетния
Коментари Харесай

Стопанска академия „Димитър А. Ценов” - Свищов е удостоена със „Златна звезда” от Съюза на народните читалища

Свищов. Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ” е удостоена с почетния знак „ Златна звезда ” и грамота на Съюза на националните читалища (СНЧ). Това оповестиха от пресцентъра на висшето образователно заведение .

Високото самопризнание е присъдено на Свищовското висше учебно заведение за извънреден принос в актуалния разговор за развиване на българската просвета и читалищно дело, както и за ползотворното партньорство и образованието на читалищни дейци по стопанска система и мениджмънт.

Златната звезда бе връчена на ректора на Академията проф. доктор Марияна Божинова от ръководителя на Върховния читалищен съвет з. ч. д. доктор Николай Дойнов по време на тържествената гала в София във връзка 110-годишнината на СНЧ.

На тържествената гала одобрение насочи президентът Румен Радев и награди ръководителя на СНЧ доктор Николай Дойнов, който е и ръководител на Съвета на настоятелите на Свищовската академия.

В празничната стратегия за 110-ата годишнина на Съюза на националните читалища взе участие и Първи български хор „ Янко Мустаков ” при Първо българско национално читалище „ Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856 ”, Свищов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР