Свищов. Футболистите на Изгрев 93“ – с. Царевец спечелиха първо

...
Свищов. Футболистите на Изгрев 93“ – с. Царевец спечелиха първо
Коментари Харесай

Велико Търново: Футболистите на „Изгрев 93“ – с. Царевец са спечелили първо място от футболния турнир за Купата на кмета на град Севлиево

Свищов. Футболистите на „ Изгрев 93 “ – с. Царевец завоюваха първо място от футболния шампионат за Купата на кмета на град Севлиево, оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Състезанието се организира на 17 и 18 ноември. В него присъединяване взеха дребните очаквания на „ Изгрев 93 “ от свищовското село Царевец. Под умелото управление на своя треньор Ангел Ангелов футболистите от футбол 5 (набор 2010 - 2011) се показаха ослепително и през двата дни на шампионата, вследствие на което заеха почетното първо място в крайното класиране.
В първия ден на спортното събитие дребните футболисти не се уплашиха нито от неприятното време, нито от мощните съперници и извоюваха 4 безапелационни победи над: ФК „ Дунав – Русе “ с 3:0, ФК „ Янтра “ – Габрово 6:0, ФК „ Севлиево “– Севлиево с 4:0 и ФК „ Етър “– Велико Търново с 3:1.
Момчетата се класираха на 1-во място в групата и на идващия ден се изправиха на край против любимеца от другата група ФК „ Дунав 1 “ – Русе. Победата с 2:0 над противниковия тим изрично донесе финалната победа на футболистите от „ Изгрев 93 “ и те взеха Купата на кмета. Победителите в шампионата бяха зарадвани и от още една отличителна премия за Иво Митков Миланов, който получи статуетка за най-хубав футболист на шампионата.
Припомняме, че преди два месеца футболистите на Изгрев 93 от набор 2009-2010 завоюваха Купата на кмета на град Павликени, което за следващ път сподели неизменност в играта и заслужени триумфи на възпитаниците на Ангел Ангелов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР