Свикнали сме да виждаме звездите в най-добрата им светлина -

...
Свикнали сме да виждаме звездите в най-добрата им светлина -
Коментари Харесай

Без звезден блясък: Лошите снимки на известните, които не искат да виждате

Свикнали сме да виждаме звездите в най-хубавата им светлина - облечени в скъпи рокли и костюми, с грим и с ослепителни усмивки, фотогенични и харизматични експерти, които наподобява, че живеят в напълно друг свят от нашия. 

Всичко това обаче е добре подхранвана от медиите заблуда . Нужно е да си припомняме отвреме-навреме, че звездите са напълно естествени хора, които, когато не са на някое лъскаво събитие, вършат напълно естествени и ежедневни неща.

И Том Круз носи анцузи и тениски, и Ева Лонгория се реди на опашка, с цел да си купи хот-дог, и на Джулия Робъртс ѝ се случва да се прозява с необятно отворена уста. 

Докато всичко това се случва, известните персони са лишени от ореола от искра, който другояче кръжи към главите им. Папараците, чиято задача очевидно е да ги показват в неприятна светлина, в действителност ги вършат даже по-симпатични, тъй като по този метод можем да се припознаем в тяхно лице. 

Представяме ви поредност от неприятни фотоси на звездите. С тези фрагменти не целим да им се присмеем, а да ви покажем, че всички ние в действителност си приличаме повече в сравнение с допускаме и е ненужно да се съпоставяме. Защото, признайте си - и вие имате такива фотоси.
 Лошите фотоси на известните, които не желаят да виждате  Лошите фотоси на известните, които не желаят да виждате  Лошите фотоси на известните, които не желаят да виждате  Лошите фотоси на известните, които не желаят да виждате
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР