Свикнали сме да виждаме звездите предимно под прожекторите, на червения

...
Свикнали сме да виждаме звездите предимно под прожекторите, на червения
Коментари Харесай

Фобиите на звездите: Памела Андерсън се страхува от огледала, Круз от плешиви хора, а Кармен Електра...

Свикнали сме да виждаме звездите най-вече под прожекторите, на аления килим, красиви и усмихнати. Но и те в елементарния живот страдат от разнообразни уплахи, някои от които са напряко озадачаващи. Памела Андерсън дълги години оглавяваше класациите на най-секси жена, само че несъмнено малко на брой знаят, че тя мъчно може да се огледа в огледало. Нея я мъчи така наречен ейсоптрофобия или спектрофобия. Според експерти този боязън произлиза от другите поверия, че взирането в огледала може да изкриви душата, или че огледалата демонстрират същинската същина на индивида, написа tialoto.bg.
Друга звезда от „ Спасителки на плажа “ – Кармен Електра, пък изпитва боязън от вода!

Мъжкарят Уил Смит пък страда от инсектофобия и може да изпадне в суматоха в случай че го полази буболечка. Неговата колежка Никол Кидман пък изпитва боязън от пеперуди.

Ако желаете пък да накажете Орландо Блум – разведете го в едно обичайно българско село. Той ще изпадне в суматоха в случай че види прасе. Този боязън го принудил да откаже роля във кино лентата по романа на Оруел „ Животинската плантация “.

Необичайна уплаха има и Киану Рийвс – той губи хладнокръвие като чуе звънящ телефон. Как ли живее в ерата на технологиите? Матю Макконъхи пък изпитва смут от въртящи се порти.

Опра Уинфри може да е най-богатата жена, само че може да получи паник офанзива в случай че против нея някой дъвче дъвка. Развила уплахата си откакто баба ѝ не преставала да дъвче дъвка.

Класацията за странни уплахи обаче държи Уди Алън, който има боязън да не прегрее и мери температурата си през два часа. Освен това изпада в нервност всякога, когато го приближат деца или кучета. Страхува се също по този начин от слънчевите лъчи и от дребни стаи. Ексцентричният холивудски талант се бори със страховете си уместно – живее в голям дом, а по петите му непрекъснато го следва особено нает екип от лекари и телохранители. Сред листата с уплахите, от които Уди страда, спадат още инсекти, елени, ярки цветове.

Том Круз пък е наел екип от експерти да се грижи за скалпа му, защото се ужасява от плешиви хора. Страхът му се назовава пеладофобия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР