Свикнали сме да виждаме Серина Уилямс мотивирана, силна, непоколебима и

...
Свикнали сме да виждаме Серина Уилямс мотивирана, силна, непоколебима и
Коментари Харесай

Серина Уилямс със специална линия бижута

Свикнали сме да виждаме Серина Уилямс стимулирана, мощна, непоколебима и съвсем в никакъв случай свръхчувствителна и прочувствена. Такава обаче я вършат бижутата, които са и една от най-големите й пристрастености, както на множеството дами. Тенисистката признава, че обожава бижута във формата на сърце и постоянно носи такива, само че когато излиза на корта избира по-нестандартни модели: " Не ми пречат по никакъв метод, колкото и да са солидни или пък в странни форми ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Serena Williams Jewelry (@serenawilliamsjewelry) на Ное 23, 2019 в 5:35 PST

Това напълно разумно докара и до основаването на нейна лична линия бижута. Тя включва 70 модела – от обеци от 14-каратово злато, на които има фин надпис Sexy , до огърлици с Winner и Queen . Целта несъмнено е линията да вдъхне убеденост на дамите по света и посредством нея те да могат да изразят себе си. Серина си сътрудничи с световния производител на диаманти KP Sanghvi, който от своя страна подсигурява, че всички те са " етични ".

" Не съм дизайнер на бижута, само че прекарах часове, разглеждайки детайлно всяко едно. Посочвах абсолютно всичко, което желая да се промени ", споделя Серина и добавя, че основаването на тази сбирка е празник освен за дамите в живота й, само че и за тези по целия свят: " Благодарна съм, че имам опцията да " внеса " искрица в специфичните моменти на дамите ". 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Serena Williams Jewelry (@serenawilliamsjewelry) на Ное 12, 2019 в 8:07 PST

 
Ето за какво постоянно ще обичаме Серина 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР