Свикнали сме да го гледаме в Съдебен спор толкова много,

...
Свикнали сме да го гледаме в Съдебен спор толкова много,
Коментари Харесай

Извън "Съдебен спор": Жоро Игнатов показа що за човек е!

Свикнали сме да го гледаме в " Съдебен спор " толкоз доста, че без Нана Гладуиш някак става, само че без Жоро Игнатов - парадокс! Колоритният и подигравателен юрист, който е по едно и също време и режисьор и кореспондент в предаването, има хиляди почитатели поради това, което прави.

Днес обаче той безусловно взриви мрежата с нещо, което сподели отвън " Съдебен спор ". А точно - същинското си лице и това що за човек е. Кратък пост на Игнатов разбуни духовете и му завоюва хиляди и хиляди възгласи " Браво, Жоро! Голям си! Велик! "...

Чисто и просто Игнатов излезе и съобщи, че за следващ път е отказал апетитно предложение да популяризира верига от игрални зали. Предложили са му да снимат клип, който да се върти по малкия екран - по този начин, както направиха доста други наши известни лица. Жоро обаче отхвърли и обществено помоли да не го тормозят повече с такива предложения, тъй като отговорът постоянно ще бъде огромно и изрично НЕ.

" И със златен прашец да ме посипят, отново няма да изневеря на правилата си и няма да популяризирам лихварство и хазарт. Нито игрални зали, нито бързи заеми, нищо. Нищо от това не е моето и няма да предам себе си, колкото и апетитни да са предложенията ", съобщи Жоро Игнатов.

" Дай Боже повече хора като него в тази страна! Зверски имаме потребност от тях! ", радват му се в нета. И с право.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Жоро Игнатов Нана Гладуиш игрални зали Съдебен спор адвокат реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР