Свидетели сме на организирана и координирана акция по дискредитиране на

...
Свидетели сме на организирана и координирана акция по дискредитиране на
Коментари Харесай

Атанасов за рапортите, че е опитвал да вербува военни разузнавачи: Акция по дискредитиране на ПП-ДБ!

„ Свидетели сме на проведена и координирана акция по дискредитиране на ПП-ДБ посредством нереформираните службите за сигурност “.

Това разгласи пред публицисти в Народното събрание водачът на ДСБ и народен представител от ПП/ДБ Атанас Атанасов.

Той още веднъж влиза в пререкания със Служба „ Военно разузнаване “, които, съгласно медийни изявления е направил опит да превземе, вербувайки един от ръководителите.

„ Добре е да се забележи Военно разузнаване с коя мощ си взаимодейства в Народното събрание, която желае моя арест - с проруската „ Възраждане “. Аз съм задържан още от Филчев и съм гърмян заек. Не е ме е боязън, само че е значимо да се разбере, че Военно разузнаване се занимава с политическа принуда “, съобщи той.

За проблема се разбра от изявление на самия Атанасов пред Българска национална телевизия, в което се оплака, че поради опитите си да реформира службите е получил „ разработка “ на Военното разузнаване против него. От последвалото опровергаване на Военното разузнаване по-късно излезе, че не военните разузнавачи са „ разработвали “ Атанасов, а той тях.

Според рапортите през юли м.г. двама шефове от СВР са били привикани на диалог в кафене „ Ларгото “, в центъра на София, до Министерски съвет, от съветника по национална сигурност на премиера Николай Денков-Веселин Марков по поръчка и по самодейност на ген. Атанасов с предложение за кариерно израстване в службата против персонална преданост и даване на вътрешна служебна информация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР