Световното първенство в Катар обедини привържениците и вдигна стандарта на

...
Световното първенство в Катар обедини привържениците и вдигна стандарта на
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм: Прекрасно е да виждаш феновете единни на толкова високо ниво като Световното

Световното състезание в Катар сплоти последователите и подвигна стандарта на футбола, съобщи някогашният британски национал Дейвид Бекъм, който в последно време си навлича доста рецензии поради ролята си на интернационален дипломат на шампионата.

В медийния релийз на ФИФА преди финала сред Аржентина и Франция, Бекъм похвали футболистите за представянето им на терена. Трикратният участник на Световни шампионати също по този начин съобщи, че времето за осъществяване на шампионата им разрешава да бъдат в най-хубава форма.

" Прекрасно е да виждаш почитателите единни на толкоз високо равнище като Световното състезание. Радвам се, че се забавляват ", споделя Бекъм.

" Нивото на футбола е в действителност доста положително. Винаги съм подкрепял решението Световното състезание да бъде извършено в средата на сезона, защото по този начин футболистите са свежи, в кондиция са и имат повече сила за игра ".

Световното състезание завърши за Англия на четвъртфиналите след загуба против финалиста Франция. Така " Трите лъва " остават без трофей цели 58 години и идната им огромна цел ще бъде купата на Европейското състезание през 2024.

" Английският народен тим е доста първокласен и получи опит, който ще му бъде потребен на идващия шампионат. Феновете ни поддържат и съгласно мен бъдещето е обещаващо. Младите ще научат доста от това състезание и ще го употребяват в идващите шампионати ", споделя още той.
 Меси настигна Пеле по голове на Световни шампионати
Меси настигна Пеле по голове на Световни шампионати

Това е шести гол на суперзвездата на " гаучосите " в актуалната надпревара
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР