Световноизвестната изпълнителка с кадифен глас Емели Санде идва за първия

...
Световноизвестната изпълнителка с кадифен глас Емели Санде идва за първия
Коментари Харесай

Емели Санде за първи път в България

Световноизвестната изпълнителка с кадифен глас Емели Санде идва за първия си концерт у нас. Очакваме шотландската певица на 10 юли в зала 1 на НДК.

Емели Санде композира първата си ария на осем години, само че стартира да пее на 15, като печели състезанието Choice FM. Въпреки това към момента не е сигурна в музикалните си благоприятни условия и стартира да учи медицина.

Докато е на студентски стаж, майка й изпраща нейни записи на BBC. В края на годината се оказва, че тя е измежду четиримата млади реализатори, определени от радиостанцията да изнесат концерт. Малко по-късно музикалната ѝ кариера стартира стемително нагоре.
 Снимка 658711

През 2011 е оповестена за най-обещаващ нов гений от рецензията на английските музикални награди, а 2012 година сграбчва две статуетки BRIT за най-хубава английска изпълнителка и най-хубав албум.

Емели Санде съумява да усъвършенства 50-годишния връх на Beatles, откакто дебютния ѝ албум Our Version of Events остава цели 63 седмици в топ 10 на английската ранглиста за албуми. Има издадени пет студийни албума, като последният How Were We to Know е от 2023 година Емели композира и за редица звезди, измежду които Риана, Алиша Диксън, Алиша Кийс, Шерил Коул, Тайни Темпа и Лиона Люис и други.

През 2022 година Санде ненадейно разгласи, че е член на ЛГБТ общността и че има връзка с пианистка, която пък се оказа българката Йоана Каремова. " Запознахме се посредством музиката и несъмнено се усещам по-щастлива от всеки път. Чувствам се ужасно. За мен същинската обич и съществуването на обич в живота ви прави всичко да си пристигна на мястото ", споделя пред Metro изпълнителката.

Билетите за концерта на Емели Санде към този момент са в продажба на цени от 100 до 180 лева в мрежата на Ивентим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР