Световният №1 в тениса Новак Джокович показа, че е истински

...
Световният №1 в тениса Новак Джокович показа, че е истински
Коментари Харесай

Джокович изуми! Проговори и на китайски

Световният №1 в тениса Новак Джокович сподели, че е същински полиглот, демонстрирайки забележителни умения за говорене на китайски. След като родината му Сърбия надделя Китай в шампионата United Cup, Джокович взе участие на конференция, където бе помолен от журналистка да каже нещо на китайски.
Прочетете още
" Предполагам знаете, че имате доста почитатели в Китай. Днес обаче победихте китайския тим. Затова може би те ще бъдат малко разочаровани. Бихте ли поговорили на китайски, с цел да се почувстват щастливи, да вземем за пример кажете “Честита нова година ”, помолен бе Джокович.

Журналистката му сподели по какъв начин е „ Честита нова година “ на китайски, само че Джокович освен повтори пожеланието, само че и сподели още едно изречение на китайски, изумявайки всички в залата, включително и съотборниците си в националния тим на Сърбия.

Освен с невероятните си умения на корта, Новак Джокович е прочут и с езиковите си качества, като умее да приказва цели 10 езика, с изключение на сръбския: британски, френски, китайски, немски, италиански, испански, арабски, съветски, португалски и японски.

 

Novak Djokovic speaks perfect Chinese to a journalist who asked him to say “Happy New Year ”

He ends up saying that & much more.????

Fluent in 11 languages. Wow.

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР