Световният шампион във версия WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър

...
Световният шампион във версия WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър: Време е Америка да се събуди, аз съм най-опасният мъж на света

Световният първенец във версия WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър поговори с Брендън Шауб от SHOWTIME Sports в едно обстойно изявление преди най-грандиозната среща, състояла се в Съединени американски щати от 15 години насам. Уайлдър ще се изправи против Тайсън Фюри на 1-ви декември в Лос Анджелис.

Уайлдър, който е първенец на Америка в тежка категория още от 2007 година, разиска всичко с интервюиращия го - от успеха над Луис Ортиз и невероятната му мощ да нокаутира, до напрежението, което изпитва един първокласен първенец. Всичко това се разнищва в елементи във видеото, снимано на покрива на двуетажен рейс, разхождащ се из Лос Анджелис.

Най-много обаче се изговори за идната среща с Тайсън Фюри.

This ain’t no 9-5. This is life or death. Only the strong survive in this game. #BombZquad #WilderFury #December1st @premierboxing @showtimeboxing pic.twitter.com/7FE7y9tsgS
— Deontay Wilder (@BronzeBomber) November 9, 2018
" През цялата кариера всички настояват, че съм имал единствено една ръка. На кръга този път нещата ще бъдат разнообразни. Всички проекти, всичко, което сме си наумили, ще бъде захвърлено, както споделя Майк Тайсън. Сега е моментът Америка да се разсъни и да разбере, че измежду тях е най-опасният мъж на земята - тъкмо тук. И не си мислите, че ще оставя някакъв ром да пристигна просто ей по този начин и да скапе всичко? Не съм съгласен”, съобщи Уайлдър.

Сблъсъкът сред двамата титани ще се състои на 1 декември в Лос Анджелис. Уайлдър, който нокаутира всичките 7 кандидати за купата му, ще опита да отбрани за 8-ми път пояса си. В третата среща от своето завръщане Фюри ще има опцията за повторно да стане международен първенец в тежка категория.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР