Световният шампион в тежка категория Олександър Усик получи специално разрешение

...
Световният шампион в тежка категория Олександър Усик получи специално разрешение
Коментари Харесай

Пускат Усик да излезе от Украйна, за да се готви за реванша с Джошуа

Световният първенец в тежка категория Олександър Усик получи особено позволение от държавното управление в Киев да напусне Украйна и да стартира подготовка за мача си с британеца Антъни Джошуа, заяви ESPN.

35-годишният Усик ще излезе от Украйна с трен, като се допуска, че ще се насочи към Полша. През лятото той би трябвало да пази купите си против Джошуа, който победи през септември предходната година пред препълнените трибуни на стадион " Тотнъм Хотспър " в Лондон.

Усик се прибра през предишния месец в родината си, защото трябваше да се включи в териториалната отбрана от съветската инвазия, както по закон са длъжни да създадат и всички останали мъже в Украйна на възраст сред 18 и 60 години.

Дата за реванша сред Усик и Джошуа към момента няма, само че се допуска, че борбата сред двамата ще се състои през юни или юли.

В момента украинецът, който има баланс от 19 победи (13 с нокаут) в 19 мача на професионалния кръг, държи международните трофеи на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO), 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР