Световният шампион с Аржентина Анхел Ди Мария обяви в социалните

...
Световният шампион с Аржентина Анхел Ди Мария обяви в социалните
Коментари Харесай

Анхел Ди Мария спира с националния отбор след Копа Америка 2024Д

Световният първенец с Аржентина Анхел Ди Мария разгласи в обществените мрежи, че ще постави завършек на кариерата си в националния тим след края на идващото издание на шампионата Копа Америка, който ще се организира сред 20 юни и 14 юли 2024-а година в Съединени американски щати.

В профила си в обществените мрежи 35-годишното крило показа, че се " сбогува с най-красивото нещо, което се е случвало в кариерата му ".

" Копа Америка ще бъде последният път, когато нося фланелката на Аржентина “, написа Ди Мария в профила си в Instagram.

" С цялата болежка в душата си и с буца в гърлото се сбогувам с най-красивото нещо, което ми се е случило в кариерата ми. Не мога да опиша с думи какъв брой аплодисментите на почитателите извършиха душата ми в този финален мач, любувах се на всяка секунда с моите съотборници и другари ", сподели още аржентинецът.

Анхел Ди Мария има прекарани до този миг общо 15 години с националната фланелка, с която е изиграл 136 мача и е отбелязал 29 гола.

Най-големите триумфи в този интервал за " Албисалесте " са спечелването на международното състезание в Катар 2022, както и триумфа на Копа Америка 2021.

Освен това Ди Мария може да се похвали още със златен олимпийски орден от Игрите в Пекин 2008 и със международна купа при младежите до 20 година от шампионата в Канада през 2007-а.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР