Световният шампион по таекуондо Ирена Цветкова обяви конкурс за детска

...
Световният шампион по таекуондо Ирена Цветкова обяви конкурс за детска
Коментари Харесай

Конкурс за детска рисунка на тема Световните шампиони на моята Родина.

Световният първенец по таекуондо Ирена Цветкова разгласи конкурс за детска рисунка на тематика " Световните първенци на моята Родина ".

„ Целта на състезанието е да предизвика интереса на най-важните за нас - децата към спорта и изгодите от него, както и възприятието за национална горделивост и увереността, че всичко е постижимо, в случай че поставим задоволително труд и не стопираме да имаме вяра! Защото спорта възпитава, а спортистите са хора, които не се предават “, показа за Българска телеграфна агенция организаторката.

Съгласно регламента на състезанието рисунките ще се одобряват в две възрастови групи от 3 до 12 година и от 13 до 18 година Ще бъдат излъчени първо, второ и трето място за възрастова група.

 Жури ще избере 20 рисунки и те ще бъдат оповестени на страницата на международния първенец във Facebook до 17 май, където всеки ще може да гласоподава за тях.

Краен период е 30 май, а спечелилите ще бъдат оповестени на 1 юни -  Международен ден на детето, изясни Цветкова. Снимки на рисунките, трите имена и години на художника се изпращат на: [email protected].

Пълният състав на журито ще бъде разгласен по-късно. На този стадий са ясни две от имената - международната първенци по бокс Станимира Петрова и международната шампионка по муай тай Теодора Кирилова.

Цветкова разгласи, че отличените рисунки ще бъдат включени в дизайна на идната й сбирка спортни дрехи, наречена " I am the Force! ", а спечелилите ще получат суитчъри и тениски със личните си рисунки.

Врачанката Ирена Цветкова стана международен първенец по таекуондо  в категория до 69 през 2011 година в Пхенян. В момента дружно със брачна половинка си и треньор Илия Цветков развиват състезателен клуб па бойни изкуства в Кьолн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР