Световният шампион по бокс в тежка категория във версия WBC

...
Световният шампион по бокс в тежка категория във версия WBC
Коментари Харесай

Фюри ще съди Би Би Си, задето е номиниран за "Спортист на годината"

Световният първенец по бокс в тежка категория във версия WBC Тайсън Фюри възнамерява да заведе правосъдно дело против Би Би Си, тъй като е номиниран за премията " Спортист на годината " на Англия през 2020 година Това заяви самият 33-годишен англичанин, който упорства името му да бъде отстранено от листата, тъй че за него да не може да се гласоподава.

" Помолих общително посредством видео послание да бъда изваден от този лист, само че те взеха решение, че няма да го създадат. Така че аз желаех от юристите ми да изпратят подканващо писмо с гледище името ми да бъде заличено. Да се надяваме, че ще се вслушат и ще ме извадят от листата. Нямам потребност от никакви награди от каквито и да било малките екрани, с цел да знам кой съм и какво съм постигнал. Аз съм първенецът на народа ", разгласи Фюри в предаването " Добро утро, Британия " по ITV.

`I don`t need any awards from any TV stations for me to know who I am and what I`ve done.` explains why he asked the BBC to remove him from the shortlist for the BBC`s Sports Personality of the Year Award.

Watch GMB
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР